Borçka Tiyatro Festivali, Hopa’da izleyenler ile buluştu.

Borçka Tiyatro Festivali, farklı ve özel oyunlarıyla Hopa’da tiyatro tutkunlarını buluşturdu.

18-19 Ekim tarihlerinde gerçekleşen etkinlikte, Hopa TSO Atatürk Konferans Salonu’nda sahnelenen oyunlar izleyicilere unutulmaz anlar yaşattı.

18 Ekim Cuma Akşamı “Saatleri Ayarlama Enstitüsü” Sahnelendi

Bornova Belediyesi Şehir Tiyatrosu’nun sunumuyla gerçekleşen “Saatleri Ayarlama Enstitüsü” oyunu, izleyicilere duygusal ve mizahi bir tiyatro deneyimi yaşattı.

Oyun, baş karakter Hayri İrdal’ın yaşamındaki iniş çıkışlarının ve saat-zaman-insan ilişkisinin mizahi bir dille sorgulandığı etkileyici bir sahne performansı sergiledi.

19 Ekim Cumartesi Günü “Küfeci” Oyunu Toplumsal Mesaj Verdi

Trak Tiyatro’nun sahnelediği “Küfeci” oyunu, sosyal adaletsizlik, bireysel mücadele ve toplumsal marjinalleşmeyi ele alarak izleyicilere derin bir toplumsal mesaj iletti.

Oyun, izleyicilerde empati uyandırırken, toplumsal sorunlara dikkat çekme amacını başarılı bir şekilde gerçekleştirdi.

Borçka Tiyatro Festivali’nin Hopa’daki bu unutulmaz etkinliğinde, tiyatro tutkunları hem eğlenceli hem de düşündürücü bir deneyim yaşadı.

Önceki Sınav Sonuç Listesi Yayınlandı

Bizimle İletişime Geçin