2018'İN İLK PROJESİ HAYIRLI OLSUN

Göreve geldiğimiz ilk günden itibaren olmazsa olmaz projelerimizin arasında yer alan '' Şahintepe Asansör ve Seyir Terası Projesi'' ihale aşamasına gelmiş bulunuyor.
İlçemizin kalabalık kesiminin bulunduğu bölgelerden biri olan Şahintepesi bölgesinde, şehir merkezine iniş ve çıkışlarda ulaşım sorununu özellikle çözecek bir projedir.
Aynı zamanda seyir terası ile şehrimizin gün ortası ve gün batımı görüntüsünü izleyebileceksiniz.
Turizm ve kültür alanında ki faaliyetlerimizde belediyemizin yönetimsel şekli her daim kalıcı eserler bırakarak ilçemize katkı sağlamaktır. Bu proje ile sahil ilçemiz Hopa'da, Şahintepesi bölgesine, özellikle yaşlı vatandaşlarımıza büyük kolaylık sağlayacaktır.
Memleketimize hayırlı olmasını diler, projelerimize devam edeceğimizi belirtmek isteriz.