EKONOMİ BAKANLIĞI İSTİŞARE TOPLANTISI HOPA'DA YAPILDI.

Ekonomi Bakan Yardımcısı Fatih METİN , Artvin Valisi Ömer DOĞANAY, Artvin Milletvekilimiz İsrafil KIŞLA ve çeşitli Bakanlıklarda görevli genel müdür düzeyinde bürokratların katıldığı toplantıda ; nakliyeden turizme birçok sektör hakkında Hopa ve çevre ilçelerdeki iş adamları ile karşılıklı istişare yapıldı.
Sayın Milletvekilimiz İsrafil KIŞLA 7 çalıştay hakkında bilgi verdi.
Ekonomi Bakan Yardımcısı Fatih METİN Serbest bölge için 10.01.2018 Çarşamba günü ilçemize bir ekip göndereceğinin müjdesini verdi.
Çeşitli sektörlerdeki yetkililerle yapılan istişarede olumlu sonuçlar çıktı ve hopadaki yatırımcılar için ümit vericiydi.
Sayın Bakan Yardımcımıza , Sayın Milletvekilimize , Sayın Valimize ilçem adına çok teşekkür ediyorum ve ayrıca bu organizasyonda emeği geçen herkese teşekkür ederim.