HOPA’DA MEZUNİYET TÖRENLERİ

Belediye başkan yardımcımız Osman Akkaya Hopa Meslek Yüksek Okulu 8. Mezuniyet törenine katıldı, dereceye giren öğrencilere plaketlerini takdim etti.Daha sonra sırasıyla Hopa İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi ile İlk mezunlarını veren İlahiyat Fakültesi mezuniyet törenine katılan Akkaya; öğrencilerle tören sonrası kısa sohbetler edip hatıra fotoğrafı çektirdi.

04 Nisan Cumartesi Günü Atatürk Ortaokulu Konferans Salonunda 2019 Yılı Mezuniyet töreni düzenlendi. Törene mezun olacak öğrencilerin tören geçişi ile başladı. Ardından Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı ile devam etti.Mezun olacak öğrencilerin okul fotoğraflarından oluşan sunu gösterisinin ardından dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi. Öğrencilerin yemin ve kep atma töreninin ardından, öğrenciler öğretmenleri ile beraber doyasıya eğlendiler.

Törenlere; Hopa kaymakamı Abdurrezzak CANPOLAT, Hopa Belediye Başkanlığı adına Belediye Başkan yardımcısı Osman AKKAYA,Hopa Cumhuriyet Başsavcısı Erkan ÇÖREK, Artvin Çoruh Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fahrettin TİLKİ, Hopa Meslek Yüksek Okulu Müdürü Dr. Öğretim Üyesi Cafer GENÇ, Hopa Ticaret Odası Başkanı Osman AKYÜREK,Siyasi parti temsilcileri,Hopa Gençlik Spor Kulübü ve Hopa Fotoğraf ve Sinema Amatörleri Derneği Başkanı Levent YAZICI, Öğretim Üyeleri, Öğrenci Velileri Katıldı.