GURUR DUYDUK

Doğu Karadeniz’in incisi Artvin İli, iki sevinç birden yaşıyor. Dokuz Eylül Üniversitesi ve Yaşayan Şehirler Platformu iş birliğinde; Kültür ve Turizm Bakanlığı ile Kalkınma Bakanlığı'nın destekleriyle hazırlanan 'Şehir Ödülleri Türkiye 2018’ ödül töreni, Dokuz Eylül Üniversitesi Sabancı Kültür Sarayı'nda gerçekleşti.
Türkiye’nin en cennet köşelerinden biri olan Şavşat ilçesi ödülle taçlandırılırken, Artvin Valiliği ise engelli vatandaşlara ürettiği projelerle, doğal afetlerde hızlı bir şekilde halkın yaralarının sarılmasına yönelik hizmetlerle, devletin sıcaklığını 7’den 70’e halktan esirgemeyen anlayışından dolayı Yılın Valiliği ödülü verildi.
Dokuz Eylül Üniversitesi Sabancı Kültür Sarayı'nda gerçekleşen ödül töreninde Yılın Valiliği ödülü Artvin Valisi Ömer Doğanay’ı temsilen törene katılan Vali Yardımcısı Arif Oltulu’ya verilirken , Şavşat ilçesi adına ödül Şavşat Belediye Başkanı Mehmet Sinan Öztürk’e temsil edildi.
Artvin ve ilçemiz için yapmış olduğu desteklerle her zaman yanımızda olan Valimiz Sayın Ömer DOĞANAY'ı Yılın Valisi ödülünü aldığı için tebrik eder ,
Şavşat ilçemizede ilimize çok anlamlı bir ödül kazandırdı , Şavşat ilçesi adına Belediye Başkanı Sayın Sinan ÖZTÜRK'ü tebrik ederim.

NEDİM CİHAN
HOPA BELEDİYE BAŞKANI